Siirry suoraan sisältöön
VALIKOIMAMME TUOTTEILLA ON TARKAT VALINTAKRITEERIT

Auton varaosat ja tarvikkeet Porvoossa

Jos olet epävarma tarvitsemastasi osasta tai varusteesta, ota yhteyttä. Valikoimistamme löytyvät varaosat ja muut autotuotteet ovat käyneet läpi tarkat valintakriteerit. Henkilökuntamme vuosien kokemus, asiakkailtamme tullut palaute ja korjaamoiden suositukset toimivat luotettavana pohjana tuotevalikoimallemme. Ja sitä mitä ei löydy – tilaamme!

Monia lisätarvikkeita käytetään eri vuodenaikoina, joten muistathan varautua sesonkeihin ajoissa. Kysymyksiä?  Autamme mielellämme autoihin liittyvissä kysymyksissä.

MEILTÄ LÖYDÄT KATTAVAN VALIKOIMAN ERI TUOTTEITA – KAIKKIIN AUTOMERKKEIHIN!

Palvelut & Tuotteet

Autojen huolto- ja varaosat

Öljynsuodattimet ja öljyt, ilmansuotimet, sisäilmansuodatin. Polttoainesuodatin, ilmanvaihtosuodattimet, tulpat ja tiivisteet, sytytystulpat, voiteluaineet, iskunvaimentimet, jarrut ja jarruosat, Levyjarrut, rumpujarrut, putket/letkut, etujarrupalat, takajarrupalat ja alustanosat, jousitukset. Kytkinjärjestelmät, laakerit, hihnat, sytytys/esilämmitys. Vaihteisto-osat, akselit ja vetoakselit, tuulilasinpyyhkijät/pyyhkijänsulat. Pakoputket, äänenvaimentimet, katalysaattorit, hiukkassuodattimet, anturit, venttiilit. Polttimot ja merkkivalot.

Kemikaalit ja hoitotuotteet

On kyseessä sitten yleishuolto tai siistinäpitäminen: autoshampoot, hoitoshampoot ja vahapesut, tuulilasin- ja lasinpesuaineet, sisäpesuaineet, moottoripesuaineet sekä värivahat, suoja-aineet ja muut autonhoitotuotteet.

Myös pesutarvikkeet kuten säämiskät, mikrokuituliinat, pesusienet ja kiillotusliinat. Tiivistemassat ja -silikonit, liimat ja maalit sekä jäähdytinnesteet, akkuvedet, lukkosulat ja -öljyt.

Lisävarusteet ja tarvikkeet

Laaja valikoima erilaisia autojen lisävarusteita ja tarvikkeita, kuten: autolämmittimet, sisälämmittimet ja moottorilämmittimet, akut ja käynnistysapuakut, valaisimet, suksiboksit ja telineet.

Kumimatot, penkinsuojukset ja penkinpäällysteet, työkalut, paristot, jääkaapimet, jääskrapat, huurrekaapimet ja parkkikiekot, lumiharjat, suojapeitteet ja hinausköydet.

HELPPO TULLA – RUNSAASTI PARKKITILAA

AVOINNA: MA-PE 7.30-17
PUHELIN: 010 231 8300
SÄHKÖPOSTI: autokiri@autokiri.fi
OSOITE: Mestarintie 10, 06150 PORVOO, Suomi Finland

Voit lähettää meille viestin vas. alareunan viestikuplasta.

Seuraa somessa!

Seuraa uusimpia päivityksiä ja ajankohtaisuuksia Facebook-sivullamme.