Ta kontakt - Vårt professionella
team står till din tjänst

Tjänster och produkter

Extrautrustning och tillbehör till alla bilmodeller

Ett stort sortiment av extrautrustning och tillbehör, till exempel motorvärmare och kupévärmare, bilbatterier, starthjälp, lampor, takboxar och takräcke, gummimattor, skydd för bilsäte, isskrapor, snöborstar, parkeringsskivor, skyddstäcken och bogseringslinor.

Om vi inte har den del eller de produkter du letar efter, beställer vi alltid efter behov.

Om du är osäker vilken del eller utrustning du behöver, ta kontakt.

Många produkter är säsongbetonade så kom ihåg att vara ute i tid.

Autokiristä kattavat autojen lisävarusteet ja -tarvikkeet

Kemikalier och bilvårdsprodukter till alla bilmodeller

Autokiri har ett komplett sortiment av kemikalier till olika ändamål, gäller det sen en allmän bilservice eller att hålla bilen välskött. Vårt sortiment omfattar bilschampoer, vård- och vaxschampoer, medel för tvätt av vindrutor och glasytor, rengörare för interiörer, medel för motortvätt, färgvax, skyddsmedel osv.

Hos oss hittar du också olika tvättillbehör såsom sämskskinn, mikrofiberdukar, tvättsvampar och poleringsdukar. Tätningsmassa och -silikon, lim och målarfärger, kylarvätskor, batterivatten, låsolja hör också till vårt sortiment. Om du inte hittar de delar eller produkter du söker, går det att beställa. 

autokiristä tuotteet kaikkiin automerkkeihin

Service- och reservdelar till alla bilmodeller från Autokiri

Vi har servicedelar till alla bilar: oljefilter och oljor, luftfilter, kupéfilter, bränslefilter, ventilationsfilter, oljeplugg och packningar, tändstift, smörjmedel.

Stöddämpare, bromsar och bromsdelar, skivbromsar, trumbromsar, rör/slangar, bromsklossar fram och bak, chassidelar, fjädring, kopplingssystem, lager, remmar, tändning/förvärmning, växlar, axlar och drivaxlar.

Vindrutetorkare/torkarblad, avgasrör, ljuddämpare, katalysator, partikelfilter, givare, ventiler, glödlampor och signalljus. 

Autokiristä kaikkien automerkkien huolto- ja varaosat

Autokiri Oy - Ta kontakt

Autokiri on Fixus-kauppias!

ÖPPETTIDER: MÅ-FRE 7.30-17

Mästarvägen 10, 06150 BORGÅ, Suomi Finland
TELEFON: 010 231 8300 , FAX: 019 584 788
autokiri(a)autokiri.fi

Autokiri är medlem i Autoalan Laatuyhdistys ry.

 

Mästarvägen 10, 06150 BORGÅ, Suomi Finland

Får vi presentera

Kaitsu

Kaitsu - Autokiri

"Kaitsu" Hinkkanen är känd som en snäll man som sällan är på dåligt humör. "Volkkarmannen" har jobbat i Autokiri sedan år 1986 och "vet precis vad kunden behöver". Kaitsu har också ett omfattande och djupt kunnande i dieselmotorer och hydraulik. Sommartid är det möjligt att "bonga" honom bakom ratten på en senapsgul VW-husbil.