Ota yhteyttä - Asiantunteva
tiimimme on palveluksessasi.

Palvelut & Tuotteet

Valikoimistamme löytyvät varaosat ja muut autotuotteet ovat käyneet läpi tarkat valintakriteerit. Henkilökunnan vuosien kokemus, asiakkailta tullut palaute ja korjaamoiden suositukset toimivat luotettavana pohjana tuotevalikoimallemme. Kysymyksiä? Ota yhteyttä. Autamme mielellämme autoihin liittyvissä kysymyksissä.

Autojen huolto- ja varaosat kaikkiin automerkkeihin

Autokiristä löytyy autojen huolto-osia kaikkiin automerkkeihin: Öljynsuodattimet ja öljyt, ilmansuotimet, sisäilmansuodatin.
Polttoainesuodatin, ilmanvaihtosuodattimet, tulpat ja tiivisteet, sytytystulpat, voiteluaineet, iskunvaimentimet, jarrut ja jarruosat, Levyjarrut, rumpujarrut, putket/letkut, etujarrupalat, takajarrupalat ja alustanosat, jousitukset. Kytkinjärjestelmät, laakerit, hihnat, sytytys/esilämmitys. Vaihteisto-osat, akselit ja vetoakselit, tuulilasinpyyhkijät/pyyhkijänsulat. Pakoputket, äänenvaimentimet, katalysaattorit, hiukkassuodattimet, anturit, venttiilit. Polttimot ja merkkivalot.

Autokiristä kaikkien automerkkien huolto- ja varaosat

Kemikaalit ja hoitotuotteet kaikkiin automerkkeihin

Autokiristä löytyy kattava valikoima eri tarkoituksiin sopivia kemikaaleja, on kyseessä sitten yleishuolto tai siistinäpitäminen. Laajasta valikoimasta löytyvät: autoshampoot, hoitoshampoot ja vahapesut, tuulilasien ja lasien pesuun tarkoitetut aineet, autojen sisäpesuaineet, moottoripesuaineet sekä värivahat, suoja-aineet ja muut autonhoitotuotteet.

Myös erilaiset pesutarvikkeet kuten säämiskät, mikrokuituliinat, pesusienet ja kiillotusliinat. Tiivistemassat ja -silikonit, liimat ja maalit sekä jäähdytinnesteet, akkuvedet, lukkosulat ja -öljyt.

Jos osaa tai tuotetta ei löydy meiltä - tilaamme tarvittaessa.

autokiristä tuotteet kaikkiin automerkkeihin

Lisävarusteet ja tarvikkeet kaikkiin automerkkeihin

Laaja valikoima erilaisia autojen lisävarusteita ja tarvikkeita, kuten: autolämmittimet, sisälämmittimet ja moottorilämmittimet, akut ja käynnistysapuakut, valaisimet, suksiboksit ja telineet, kumimatot, penkinsuojukset ja penkinpäällysteet, työkalut, paristot, jääkaapimet/jääskrapat/huurrekaapimet ja parkkikiekot, lumiharjat, suojapeitteet ja hinausköydet.

Jos osaa tai tuotetta ei löydy meiltä suoraan, tilaamme aina tarpeen mukaan. Jos olet epävarma tarvitsemastasi osasta tai varusteesta, ota yhteyttä.

Monia lisätarvikkeita käytetään eri vuodenaikoina, joten muistathan varautua sesonkeihin ajoissa.

Autokiristä kattavat autojen lisävarusteet ja -tarvikkeet

Ostaessasi pyyhkijänsulat, asennamme ne paikalleen vaikka saman tien. Tervetuloa!
Autokiriin on helppo tulla!
Ajoittain palvelualttius ulottuu jopa pellin alle! Uudet ikkunanpyyhkijät ovat käytössä vaikka samantien.
Vuosien kokemuksella ja asiantuntemuksella Autokirin tiimi auttaa valitsemaan oikean tuotteen.
Autokiri tarjoaa laadukasta asiakaspalvelua ja varaosamyyntiä - perinteiseen tapaan.
Laajasta valikoimasta löytää tarvitsemansa. Jos jotakin ei ole, sitä tilataan.
Saat varaosan monessa tapauksessa jo samana päivänä.
Vanhat varaosat palvelutiskin yläpuolella henkivät entisaikaa.

Autokiri Oy - Ota yhteyttä

Autokiri on Fixus-kauppias!

AVOINNA: MA-PE 7.30-17

Mestarintie 10, 06150 PORVOO, Suomi Finland
PUHELIN: 010 231 8300 , FAX: 019 584 788
autokiri(a)autokiri.fi

Autokiri on Autoalan Laatuyhdistys ry:n jäsen.

 

Mestarintie 10, 06150 PORVOO, Suomi Finland

Esittelyssä:

Autokirin Nils

Nisse - AutokiriNils "Nisse" Lindholm on Autokirin uusin vahvistus. Aina iloinen Nisse on ammatiltaan automekaanikko, jonka tie vei Autokiriin vuonna 2014. Muut kiriläiset kertovat Nissen olevan järjestelmällinen ja tunnollinen työntekijä, jota saa vetää hihasta erityisesti mopoihin liittyvissä asioissa.