Ota yhteyttä - Asiantunteva
tiimimme on palveluksessasi.

Palvelut & Tuotteet

Valikoimistamme löytyvät varaosat ja muut autotuotteet ovat käyneet läpi tarkat valintakriteerit. Henkilökunnan vuosien kokemus, asiakkailta tullut palaute ja korjaamoiden suositukset toimivat luotettavana pohjana tuotevalikoimallemme. Kysymyksiä? Ota yhteyttä. Autamme mielellämme autoihin liittyvissä kysymyksissä.

Autojen huolto- ja varaosat kaikkiin automerkkeihin

Autokiristä löytyy autojen huolto-osia kaikkiin automerkkeihin: Öljynsuodattimet ja öljyt, ilmansuotimet, sisäilmansuodatin.
Polttoainesuodatin, ilmanvaihtosuodattimet, tulpat ja tiivisteet, sytytystulpat, voiteluaineet, iskunvaimentimet, jarrut ja jarruosat, Levyjarrut, rumpujarrut, putket/letkut, etujarrupalat, takajarrupalat ja alustanosat, jousitukset. Kytkinjärjestelmät, laakerit, hihnat, sytytys/esilämmitys. Vaihteisto-osat, akselit ja vetoakselit, tuulilasinpyyhkijät/pyyhkijänsulat. Pakoputket, äänenvaimentimet, katalysaattorit, hiukkassuodattimet, anturit, venttiilit. Polttimot ja merkkivalot.

Autokiristä kaikkien automerkkien huolto- ja varaosat

Kemikaalit ja hoitotuotteet kaikkiin automerkkeihin

Autokiristä löytyy kattava valikoima eri tarkoituksiin sopivia kemikaaleja, on kyseessä sitten yleishuolto tai siistinäpitäminen. Laajasta valikoimasta löytyvät: autoshampoot, hoitoshampoot ja vahapesut, tuulilasien ja lasien pesuun tarkoitetut aineet, autojen sisäpesuaineet, moottoripesuaineet sekä värivahat, suoja-aineet ja muut autonhoitotuotteet.

Myös erilaiset pesutarvikkeet kuten säämiskät, mikrokuituliinat, pesusienet ja kiillotusliinat. Tiivistemassat ja -silikonit, liimat ja maalit sekä jäähdytinnesteet, akkuvedet, lukkosulat ja -öljyt.

Jos osaa tai tuotetta ei löydy meiltä - tilaamme tarvittaessa.

autokiristä tuotteet kaikkiin automerkkeihin

Lisävarusteet ja tarvikkeet kaikkiin automerkkeihin

Laaja valikoima erilaisia autojen lisävarusteita ja tarvikkeita, kuten: autolämmittimet, sisälämmittimet ja moottorilämmittimet, akut ja käynnistysapuakut, valaisimet, suksiboksit ja telineet, kumimatot, penkinsuojukset ja penkinpäällysteet, työkalut, paristot, jääkaapimet/jääskrapat/huurrekaapimet ja parkkikiekot, lumiharjat, suojapeitteet ja hinausköydet.

Jos osaa tai tuotetta ei löydy meiltä suoraan, tilaamme aina tarpeen mukaan. Jos olet epävarma tarvitsemastasi osasta tai varusteesta, ota yhteyttä.

Monia lisätarvikkeita käytetään eri vuodenaikoina, joten muistathan varautua sesonkeihin ajoissa.

Autokiristä kattavat autojen lisävarusteet ja -tarvikkeet

Ostaessasi pyyhkijänsulat, asennamme ne paikalleen vaikka saman tien. Tervetuloa!
Ajoittain palvelualttius ulottuu jopa pellin alle! Uudet ikkunanpyyhkijät ovat käytössä vaikka samantien.
Laajasta valikoimasta löytää tarvitsemansa. Jos jotakin ei ole, sitä tilataan.
Autokiriin on helppo tulla!
Autokiri tarjoaa laadukasta asiakaspalvelua ja varaosamyyntiä - perinteiseen tapaan.
Vuosien kokemuksella ja asiantuntemuksella Autokirin tiimi auttaa valitsemaan oikean tuotteen.
Vanhat varaosat palvelutiskin yläpuolella henkivät entisaikaa.
Saat varaosan monessa tapauksessa jo samana päivänä.

Autokiri Oy - Ota yhteyttä

Autokiri on Fixus-kauppias!

AVOINNA: MA-PE 7.30-17

Mestarintie 10, 06150 PORVOO, Suomi Finland
PUHELIN: 010 231 8300 , FAX: 019 584 788
autokiri(a)autokiri.fi

Autokiri on Autoalan Laatuyhdistys ry:n jäsen.

 

Mestarintie 10, 06150 PORVOO, Suomi Finland

Esittelyssä:

Autokirin Saku

Saku SiimesPorukan nuorin Saku Siimes aloitti Kirissä vuonna 2018. Isänsä mukana autotapahtumiin ja ralleihin ohjautunut Saku innostui myöhemmin poppivehkeistä ja kun hän osti ensimmäisen turboautonsa, nälkä kasvoi. Varsinkin 2000-luvun turbotekniikka on lähellä Sakun sydäntä. Saku soittaa rumpuja Autokirin Jonaksen kanssa samassa bändissä.