Ota yhteyttä - Asiantunteva
tiimimme on palveluksessasi.

Autokiri Oy

Vuosi 1973 - Autokirin tarina alkaa

Autokiri Oy:n tarina alkoi vuonna 1973, jolloin Lars 'Lasse' Sundström perusti autojen varaosien myyntiin keskittyvän liikkeen. Silloinen "Harakiri" sijaitsi vanhassa Porvoossa Kirkkokadulla - keskeisellä paikalla Fryysari Gustafssonin valvovan silmän alla. Sesonkiaikoina tehtiin ympärivuorokautista työtä. — Yleensä oli kiire ja muuten katastrofi, Autokirin entinen omistaja Sundström muistelee. Vuonna 1979 Autokiri muutti vanhasta Porvoosta Linnankoskenkadulle ja lopulta vuonna 1986 nykyiseen osoitteeseensa Mestarintielle, jossa entisajoista henkivät vanhat varaosat palvelutiskin yläpuolella. Autokirin iloinen palveluhenkilöstö vaalii yhä toiminnassaan perinteistä palvelukulttuuria.

Ratkaisu löydetään pulmaan kuin pulmaanAutokiri Oy - Autojen varaosat PorvooAutokirin autovaraosavalikoima on laajaLaajasta tuote- ja varaosavalikoimasta löytää tarvitsemansa. Loput tilataan!

Ongelmanratkaisua ilman kielimuureja

60-luvulla autojen määrä lähti nousuun ja ihmiset olivat neuvottomia autojensa kanssa. Varaosaliike perustettiin tarpeeseen. Samaan aikaan hyödykkeiden säännöstely hallitsi vielä markkinoita ja tilauksia oli jopa kolminkertaisesti tavaraan nähden. Autokirin palveluun luotettiin jo silloin — asiakaspalveluun panostavien ja osaavien tekijöiden luokse ohjattiin jopa turisteja eivätkä kielimuurit olleet esteenä — kauppa kävi sujuvasti ja asiat hoituivat myös täysin ruotsinkielisten ja –suomenkielisten kesken.

 

Paikka palvelua ja nopeutta arvostavalle

"Kiri" tunnetaan sekä vanhan että nuoren autoilijaväestön keskuudessa. Suuri osa asiakkaista on kuluttajia, jotka arvostavat henkilökohtaista palvelua ja tarvittaessa jopa hyvin nopeaa toimintaa. Autokirin perusajatuksena on tarjota perinteistä ja laadukasta asiakaspalvelua ja varaosamyyntiä — asiakas saa varaosan monessa tapauksessa jo samana päivänä. Hyvä ja kiinteä yhteistyö korjaamoiden kanssa on ollut toiminnan peruskivi. Autokiri tekee tiivistä yhteistyötä eri autokorjaamojen kanssa.

 

Pitkän historian työntekijät

Autokiri liikkeenä on ainutlaatuinen. Sen henkilökunta on koko yrityksen menestyksen takana. Työntekijät ovatkin selkeästi viihtyneet työnsä parissa, koska suurin osa tekijöistä on viettänyt Autokirin palveluksessa kymmeniä vuosia: Risto Inkeroinen oli Autokirin palveluksessa 24 vuotta, Bror Helenius yli 15 vuotta ja tälläkin hetkellä Autokirissä asiakkaita palvelee Kai Hinkkanen, jonka Kiri-vuodet alkoivat jo vuonna 1986. Nykyään Autokiri työllistää neljä työntekijää.

Yrityksen ovat omistaneet Lars Sundström (1973–2004) ja Jim Eriksson (2004–2012). Vuonna 2012 varaosaliike siirtyi osaksi SMC Service Oy:tä sekä Maalaus- ja saneeraustyöt H Lönnroth Oy:tä. Vuonna 2016 omistus siirtyi kokonaan SMC Service Oy:lle.

 

Vuosien kokemuksella ja asiantuntemuksella Autokirin tiimi auttaa valitsemaan oikean tuotteen.
Autokiri tarjoaa laadukasta asiakaspalvelua ja varaosamyyntiä - perinteiseen tapaan.
Autokiriin on helppo tulla!
Vanhat varaosat palvelutiskin yläpuolella henkivät entisaikaa.
Ostaessasi pyyhkijänsulat, asennamme ne paikalleen vaikka saman tien. Tervetuloa!
Laajasta valikoimasta löytää tarvitsemansa. Jos jotakin ei ole, sitä tilataan.
Saat varaosan monessa tapauksessa jo samana päivänä.
Ajoittain palvelualttius ulottuu jopa pellin alle! Uudet ikkunanpyyhkijät ovat käytössä vaikka samantien.

Autokiri Oy - Ota yhteyttä

Autokiri on Fixus-kauppias!

AVOINNA: MA-PE 7.30-17

Mestarintie 10, 06150 PORVOO, Suomi Finland
PUHELIN: 010 231 8300 , FAX: 019 584 788
autokiri(a)autokiri.fi

Autokiri on Autoalan Laatuyhdistys ry:n jäsen.

 

Mestarintie 10, 06150 PORVOO, Suomi Finland

Esittelyssä:

Autokirin Nils

Nisse - AutokiriNils "Nisse" Lindholm on Autokirin uusin vahvistus. Aina iloinen Nisse on ammatiltaan automekaanikko, jonka tie vei Autokiriin vuonna 2014. Muut kiriläiset kertovat Nissen olevan järjestelmällinen ja tunnollinen työntekijä, jota saa vetää hihasta erityisesti mopoihin liittyvissä asioissa.